Hvad koster det at blive paraglider pilot?

Valhalla er en forening drevet af frivillige kræfter, hvor vi deler erfaringer og lærer af hinanden. Vi er altså ikke en kommerciel paragliding skole, men en klub hvor vi mødes om vores fælles flyve-interesse, hygger os og rejser sammen ud i verden for at flyve.

 Når du har gennemført dit grundkursus i Valhalla får du resten for dit årskontingent som pt. er kr. 450,- Og dertil skal du selvfølgelig regne med udgifter til køb af rejser og udstyr.1)  Du køber dit eget udstyr, Der betales elevgebyr kr. 2.400 pr. år. Derudover skal du som alle andre medlemmer hvert år betale kontingent og forsikring, som pt. er kr. 1.500 pr. år.

2)  Du får stillet udstyr til rådighed af klubben i de første 12 måneder.  Der betales elevgebyr kr. 8.000. Hvert år skal du betale kontingent og forsikring, som pt. er kr. 1.500 pr. år. Har du efter denne periode endnu ikke færdiggjort dit certifikat, fortsætter du efter metode 1.  Det vil sige at du anskaffer eget udstyr, og betaler elevgebyr kr. 2.400 pr. år.Specifikation af "Turboforløb - udlandstur":

Et overslag på hvad det kommer til at koste dig kunne være:

Kr. 8.000,- Skolings gebyr til Valhalla

Kr. 450,- Klub kontingent til Valhalla

Kr. 1.050,- DHPU - Lovpligtig ansvars forsikring og unions kontingent

Hertil kommer hvad du skulle have lyst til at købe af udstyr. Klubben stiller alt nødvendigt flyveudstyr til rådighed, på nær tøj, støvler og handsker.


Din tur til Frankrig som du selv står for at booke, kunne være noget á la dette:

Kr. 2.000,- Transport til Frankrig

Kr. 1.500,- Bolig i Frankrig

Kr. 1.500,- Mad i Frankrig

Kr. 1.500,- Transport af dig i Frankrig

Så et forsigtigt overslag kunne lyde på Kr. 15.000,- for hele "pakken".

Hvis dine kulinariske lyster i Frankrig omfatter mange bøffer og dyr rødvin, bliver det selvfølgelig mere :-)