Vores klub bygger på vores begejstring og fælles glæde ved flyvning

Vi er en af de største og mest aktive paraglider klubber i Danmark, og vi har et stærkt sammenhold hvor alle gerne hjælper hinanden

Valhalla 77 blev startet i 1977.

Valhalla Paragliding opstod i efteråret 1999 som en udbryder klub fra hangglider klubben Dragen 77. I mange år eksisterede de to klubber sideløbende, men i 2015 begyndte klubberne at dele klubhus, og det førte til en fusion. Sådan gik det til at klubben nu hedder Valhalla 77.

Vi har medlemmer fra hele Sjælland

Klubbens fremmeste formål er at uddanne Paraglider piloter til SafePro Para trin 3 ved undervejs at tilbyde et intensivt skolingsforløb som foregår i de Franske Alper.

Dernæst har klubben til formål at videreuddanne Paraglider piloter til de øvrige trin på Parapro skalaen, samt at tilbyde et godt socialt klubliv med aktive medlemmer.

Grunden til at klubben har valgt at lægge hovedvægten af skolingen til udlandet er dels at sandsynligheden for godt flyvevejr er markant bedre i Frankrig, samt at det intensive forløb, langt fra den almindelige hverdag giver eleverne en bedre mulighed for at koncentrere sig om skolingen, og få nogle virkelig gode flyveoplevelser sammen med klubkammeraterne.

Dette er også med til at give et bedre klubliv når man er tilbage i Danmark, og skal stå en lang mørk og våd vinter igennem.